Centrum Szkoleń i Certyfikacji WSG

Funkcjonowanie gastronomii hotelowej

730 zł 16 h

Program:

1. Imprezy okolicznościowe w ofercie gastronomii hotelowej. 

2. Karta menu i zasady tworzenia. 

3. Miejsce usługi gastronomicznej w usłudze hotelarskiej. 

4. Możliwości podażowe gastronomii hotelowej i ich wykorzystanie. 

5. Organizacja gastronomii hotelowej.

6. Posiłki w ofercie gastronomii hotelowej.

7. Przygotowanie sali do obsługi konsumenta.

8. Zasady obsługi gościa.

+ szkolenie "Organizacja projektów eventowych"

1. Kalkulowanie eventów.

2. Proces planowania eventu.

3. Rodzaje eventów w ofercie gastronomii hotelowej.

4. Rodzaje menu w ofercie gastronomii hotelowej i zasady zestawiania menu.

5. Współpraca z podwykonawcami.

6. Zarządzanie w sytuacjach kryzysowych podczas organizacji imprez.

Świadectwo kwalifikacyjne:
Certyfikat uczestnictwa w kursie wystawiane przez Centrum Szkoleń i Certyfikacji przy Wyższej Szkole Gospodarki w Bydgoszczy.

Formalności i zgłoszenie:
- zgłoszenia można dokonać w biurze Centrum Szkoleń i Certyfikacji lub wypełniając formularz zgłoszeniowy,
- podpisanie umowy o kurs.

Termin i miejsce:
- liczba godzin: 16,
- tryb weekendowy,
- miejsce: Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy, ul. Garbary 2.

Koszt: 730 zł

  • ul. Garbary 2, 85-229 Bydgoszcz
    Budynek C, pokój C005

  • centrum@byd.pl

  • 52 567 00 17

© 2016 WYŻSZA SZKOŁA GOSPODARKI