Centrum Szkoleń i Certyfikacji WSG

Systemy obsługi w zakładach gastronomicznych

650 zł 8 h

Program:     

1. Przygotowanie sali konsumenckiej do obsługi klientów.

2. Poziom i kultura obsługi konsumenta w zakładach gastronomicznych.

3. Ogólne zasady serwowania dań w zakładach gastronomicznych (serwis a"la carte).

4. Organizacja i technika obsługi konsumenta przy podawaniu przekąsek. Technika podawania zup. Zasady serwowania dań zasadniczych.

5. Organizacja i technika obsługi konsumenta przy podawaniu śniadań.

6. Technika podawania napojów bezalkoholowych: gorących i zimnych. Technika podawania napojów alkoholowych.

7. Systemy rozliczeń kelnerskich.

Świadectwo kwalifikacyjne
Zaświadczenie o ukończeniu szkolenia wystawiane przez Centrum Szkoleń i Certyfikacji przy WSG.

Formalności i zgłoszenie:
- zgłoszenia można dokonać w biurze Centrum Szkoleń i Certyfikacji lub wypełniając 
formularz zgłoszeniowy
- podpisanie umowy o szkolenie.

Termin i miejsce:
- liczba godzin: 8,
- tryb weekendowy,
- miejsce: 
Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy, ul. Garbary 2.

Koszt: 650 zł

  • ul. Garbary 2, 85-229 Bydgoszcz
    Budynek C, pokój C005

  • centrum@byd.pl

  • 52 567 00 17

© 2016 WYŻSZA SZKOŁA GOSPODARKI