Centrum Szkoleń i Certyfikacji WSG

Organizacja projektów eventowych

650 zł 8 h

Program:     

1. Kalkulowanie eventów.

2. Proces planowania eventu.

3. Rodzaje eventów w ofercie gastronomii hotelowej.

4. Rodzaje menu w ofercie gastronomii hotelowej i zasady zestawiania menu.

5. Współpraca z podwykonawcami.

6. Zarządzanie w sytuacjach kryzysowych podczas organizacji imprez.

Świadectwo kwalifikacyjne
Zaświadczenie o ukończeniu szkolenia wystawiane przez Centrum Szkoleń i Certyfikacji przy WSG.

Formalności i zgłoszenie:
- zgłoszenia można dokonać w biurze Centrum Szkoleń i Certyfikacji lub wypełniając 
formularz zgłoszeniowy
- podpisanie umowy o szkolenie.

Termin i miejsce:
- liczba godzin: 8,
- tryb weekendowy,
- miejsce: 
Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy, ul. Garbary 2.

Koszt: 650 zł

  • ul. Garbary 2, 85-229 Bydgoszcz
    Budynek C, pokój C005

  • centrum@byd.pl

  • 52 567 00 17

© 2016 WYŻSZA SZKOŁA GOSPODARKI