Centrum Szkoleń i Certyfikacji WSG

Warsztaty kulinarne – Sposoby przygotowywania nowoczesnych potraw

650 zł 8 h

Program:

1. Potrawy z dziczyzny (przekąski oraz dania główne).

2. Ryby i owoce morza.

3. Potrawy przy użyciu Sous Vide.

4. Elementy Kuchni Molekularnej.

5. Ciekawe desery oraz propozycje uroczystych kolacji.

Cele:
Celem szkolenia jest poszerzenie wiedzy kulinarnej o nowe pomysły i zaskakujące aranżacje potraw. Dzięki uczestnictwu w kursie odświeżysz swój codzienny jadłospis. Niech gotowanie z przyjemnością stanie się Twoją pasją!  

Świadectwo kwalifikacyjne:
Certyfikat  wystawiany przez Centrum Szkoleń i Certyfikacji przy Wyższej Szkole Gospodarki.

Formalności i zgłoszenie:
- zgłoszenia można dokonać w biurze Centrum Szkoleń i Certyfikacji lub wypełniając formularz zgłoszeniowy
- podpisanie umowy o kurs.

Egzamin/zaliczenie:
Egzamin z teorii zawodowej oraz umiejętności praktycznych.

Termin i miejsce:
- liczba godzin: 8
- tryb: weekendowy/wieczorowy
- miejsce: Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy, ul. Garbary 2.

Koszt: 650 zł

  • ul. Garbary 2, 85-229 Bydgoszcz
    Budynek C, pokój C005

  • centrum@byd.pl

  • 52 567 00 17

© 2016 WYŻSZA SZKOŁA GOSPODARKI